top of page
 • Hoe kan ik starten?
  Je kunt meteen beginnen met het verkopen van je huidige retourvoorraad, bijvoorbeeld via een online veiling of via een marktplaats. Dit kan met 1 druk op de knop en wij helpen je waar nodig. Jij bepaalt hoeveel en welke artikelen je verkoopt en binnen 1-2 weken is de eerste omzet binnen. Vraag de GRADR app aan en je start zonder koppelingen meteen met Graden.
 • Kan ik foto's van mijn retouren maken?
  Jazeker! De Grading app bevat een aantal slimme widgets zoals: + scannen van barcodes + vraag en antwoorden checklists + tekst invoeren + foto's maken + werkinstructies na afronding en meer! Allemaal in een data-driven volgorde gesteld en zonder verdere nabewerking. Kortom, de app houdt rekening met het type product, de eerdere antwoorden en het gewenste proces op de vloer. Je hoeft alleen maar te kunnen lezen!
 • Welke retouren kan ik met GRADR verwerken?
  De software kan huishoudelijke, electronica, speelgoed, decoratie en gereedschap retouren makkelijk en snel verwerken. Kleding is eveneens mogelijk met een aparte vragen setup. Je hoeft immers niet te checken op aanwezigheid van "veters" bij de ontvangst van een koelkast.
 • Op welke kanalen kan ik mijn retouren een 2e kans geven?
  Dat bepaal je zelf. De software zorgt ervoor dat je retouren makkelijk en snel ontvangt, sorteert en indien mogelijk en wenselijk een 2e kans geeft als deze niet als nieuw verkocht kan worden. Uiteraard kun je ook artikelen aan opkopers (blijven) verkopen, je retouren staan al in de Recommerce Portal overzichtelijk in een lijst, met 1 klik op de knop download je het manifest. Je kan ook kiezen voor een outlet categorie op je eigen website, een aparte online outlet zoals Retourplaza, een marketplace als Bol.com of Ebay of een veiling. Je zult daar een veel hogere opbrengst realiseren omdat je de artikelen presenteert, in woord en beeld, in de staat waarin het artikel verkeert. Een beschadigde verpakking tot kras op de koelkast of ontbrekende accessoire inclusief een duidelijke foto. En dat met een paar simpele kliks.
 • Moet ik een koppeling maken met GRADR software?
  Nee dat hoeft niet. Je kunt starten met de Sorting & Grading apps in je eigen warehouse in de cloud. Alle data bevindt zich in jouw eigen beveiligde portal om te downloaden. Je kunt deze data gebruiken in je ERP, WMS of laat het in je Recommerce Portal staan als centrale database voor je retouren, inclusief dashboard en rapportages. Koppelingen en feeds zijn wel in overleg mogelijk.
 • Kan GRADR ook mijn retouren ontvangen?
  GRADR software is voortgekomen uit Retourplaza dat een complete ontzorging biedt voor retouren, inclusief de verkoop van 2e kans artikelen. Met GRADR kun je op elke locatie naar keuze je retouren ontvangen, registreren en sorteren. Indien gewenst kun je "afwijkingen" Graden en deze maximaal zelf verkopen. Ontzorging van dit proces via Retourplaza is uiteraard ook een mogelijkheid. Neem via het formulier contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.
 • Wat registreert GRADR precies?
  De vragenflows helpen je medewerkers om snel, maar secuur, de vragen te stellen die nodig zijn om te bepalen wat het vervolg kan en mág zijn. In de app wordt je geholpen om controles uit te voeren op verpakking, inhoud, werking, privacy, beschadigingen en nog veel meer. Alleen de vragen die nodig zijn worden gesteld. Heb je hele speciale producten waarvoor je aparte controles wilt uitvoeren? Of wil je voor een bepaald merk een andere workflow, bijvoorbeeld standaard terug naar "opkoper X"? Dan behoort dat allemaal tot de mogelijkheden van GRADR. Het bijzondere van GRADR is dat je geen lange implementatiesessies, koppelingen of speciale inrichtingen nodig hebt om te kunnen starten. Na de demo ben je binnen een dag al aan de slag!
 • Wat kost GRADR?
  Een superlage vaste fee per retour! Geen percentages maar alleen betalen naar gebruik. Neem contact met ons op voor een korte demo en ontvang een offerte.
 • Wat levert een retour op met het gebruik van GRADR?
  (Afwijkende) retouren kunnen tot wel 90% van de winkelverkooprijs opleveren. De opbrengst is natuurlijk afhankelijk van de staat waarin het verkeert. Klik hier voor resultaten die reeds behaald zijn met de GRADR software. Benieuwd wat jouw retouren kunnen opleveren met de GRADR software? Neem contact op, wij vertellen je graag meer over de verkoopmogelijkheden.
bottom of page